Dragi absolvenți,

Ne aflăm la momentul în care, voi absolvenți ai promoției 2020, vă îndreptați cu repeziciune spre viața care întinde brațele speranțelor voastre cu putere și nădejde. Cu siguranță că visele voastre au ca start reușita la examenul de bacalaureat și doresc să fiu printre cei care, acum în prag de bacalaureat, vă urează succes.  https://www.youtube.com/watch?v=OCWq5W22T74

Așa cum am promis, continui cu precizări legate de desfășurarea examenului de bacalaureat.

Zilele de examen vor fi :

  • 22.06.2020 Limba și literatura română;
  • 24.06.2020 Matematică;
  • 25.06.2020 Economie, geografie, psihologie, logică.

Întrarea în școală se va face începând cu ora 7:30 și ora maximă de intrare în sala de examen este 8:30. Pentru aplicarea măsurilor de siguranță impuse de starea de alertă, elevii claselor a XII-a  A, C, G și seriile anterioare sunt programați să intre în scoală în intervalul orar 7:30 – 8:00, iar cei din clasele a XII-a  B, E și F sunt programați în intervalul 8:00 – 8:30.

INTRAREA ELEVILOR SE VA REALIZA DIN STRADA OITUZ, PRIN CORPUL  C (pe lângă cabinetul medical), pentru dezinfectare și termoscanare. FIECARE ELEV VA PRIMI O MASCĂ NOUĂ  CU CARE VA RĂMÂNE PE PERIOADA DERULĂRII EXAMENULUI.

Masca va fi aruncată la ieșirea pe poarta școlii (pe lângă ghereta portarului) într-un recipient special, inscripționat în acest sens.

Fiecare elev trebuie să aibă asupra  lui  CARTEA DE IDENTITATE ȘI INSTRUMENTE LE DE SCRIS, CU PASTĂ SAU CERNEALĂ ALBASTRĂ.  De asemenea  vă transmit rugămintea  SĂ RENUNȚAȚI LA BAGAJE PENTRU A REALIZA, ÎN CONDIȚII OPTIME, INTRAREA SPRE SALA DE EXAMEN!

NU ESTE PERMIS ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN CU MÂNCARE, CIOCOLATĂ ȘI BĂUTURI CARBOGAZOASE!

La fiecare etaj, pe hol,  există apă și pahare de unică folosință și dacă cineva are nevoie se  adresează profesorului asistent.

Ieșirea din clădire se va realiza urmărind sensul săgeților roșii, spre scările profesorilor( atât de mult râvnite în timpul anilor de școală) până la poartă.  În situația în care există bagaje (sala 5, respectiv sala 6, de la parterul corpului A) elevul iese în curte, cu mască și traversează curtea spre sala în care și-a lăsat bagajul.

Planificarea elevilor pentru cursurile ONLINE în perioada 2 – 12 iunie 2020 aici

Orarul se mai poate modifica, doar dacă există o înțelegere cu cadrul didactic, în acest sens.

Planificarea elevilor pentru perioada 2 – 12 iunie 2020. aici

Orar de funcționare și regulament de respectat pe perioada pregătirilor cursurilor pentru examenul de bacalaureat 2020 aici

Chestionar participare la pregătire. aici