Anunț înscriere profesională clasa a IX-a aici

REZULTATE CALIFICARE PROFESIONALĂ

TABEL ÎNSCRIERE CALIFICARE PROFESIONALĂ

ANUNȚ PRIVIND DESFĂȘURAREA EXAMENULUI DE ADMITERE, LA ȘCOALA PROFESIONALĂ, PENTRU ABSOLVENȚII DE CLASA  a-VIII-a, CALIFICĂRILE BUCĂTAR, RESPECTIV OSPĂTAR (CHELNER ÎN UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE).

Ca urmare a măsurilor de prevenire și protecție împotriva răspândirii Covid – 19 luate de autoritățile statului român, pe fondul lipsei acute a încasărilor și  a concedierilor colective, care au condus la o  reducere drastică a activității specifice, Continental Hotels SA, prin reprezentantul legal în calitate de Director executiv, a solicitat încetarea contractelor  de parteneriat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământul dual, încheiate cu unitatea noastră de învățământ, respectiv cu Primăria Sibiu.

Astfel, Consiliul de administrație al Colegiului a stabilit ca admiterea la școala profesională să se desfășoare pe baza mediilor de admitere,în ordinea descrescătoare a acestora, iar în situația în care se ajunge la baraj, elevul care are media la matematică a claselor V-VIII mai mare, va ocupa locul respectiv.

Procedură operaționala privind admiterea în învățământul dual aici. ACTUALIZATA ÎN 02.07.2020 în care s-a modificat data probei de admitere carea se va desfășura în data de 09.07.2020